Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå

Nedsat pris!
hd.936564
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.


Halogen Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå

Denne LED-pære tilbyder enestående æstetik og belysning til dit hjem eller arbejdsområde. Med et unikt design og en behagelig blå lysfarve vil denne pære give rummet et moderne og stilfuldt udseende.

Pæren har en effekt på 4W og passer til en E27 stor fatning. Det betyder, at den nemt kan tilsluttes til den almindelige 230V strømforsyning i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får en optimal belysning uden mørke områder eller blænding. Perfekt til både generel belysning og dekorativ brug.

Hvad der virkelig adskiller denne LED-pære er dens ekstraordinære lyskvalitet, med en RA-værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer, at alle farver vises levende, naturlige og sprudlende. Uanset om du bruger lampen til at arbejde, læse eller blot skabe en hyggelig atmosfære, vil den sikre, at du ser alt i det bedste lys.

Denne pære er designet til at holde i lang tid. Ved at bruge LED af allerhøjeste kvalitet garanteres en levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af denne pære i mange år fremover uden bekymring for hyppig udskiftning. Desuden er den udstyret med en pålidelig og sikker driver, der sikrer stabilitet og optimal udnyttelse af pærens funktioner. God køling bidrager også til at forlænge levetiden for hele produktet.

Produktet har følgende dimensioner: 16,5 x Ø12,5 mm. Det er vigtigt at bemærke, at pæren har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er vandafvisende. Sørg derfor for at placere den et passende sted væk fra vand.

Med Halo Design COLORS SOFT LIGHT LED G125 får du et produkt, der kombinerer stilfuldt design, høj lyskvalitet og lang levetid. Skab den ønskede atmosfære i dit rum med denne blå LED-pære og nyd godt af dens energieffektivitet og pålidelighed.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-30%

DKK 188,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe