Outlet: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå

Nedsat pris!
hd.936564
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.


En Strålende Lyskilde med Innovativ Teknologi

Oplev exceptionel belysning med COLORS SOFT LIGHT LED G125 fra Halo Design. Denne LED-pære forener elegant design med avanceret teknologi, og passer perfekt til den moderne boligindretning.

Effektivitet og Lang Levetid

Med en effekt på 4W, tilbyder pæren en energieffektiv belysningsløsning, der passer til en standard E27 stor fatning. Anvendelsen af LED-teknologi sikrer en imponerende levetid på op til 30.000 timer, hvilket gør den til en økonomisk fordelagtig og miljøvenlig mulighed for alle, der ønsker mindre hyppig udskiftning af pærer.

Naturligt og Levende Lys

Pærens lysstyrke er på 200 lumens, og den har en høj spredning på 360 grader. Dette garanterer en jævn og bred fordeling af lys i rummet, hvilket sikrer den rette stemning, uanset anledningen. Med en ekstra høj lyskvalitet og en RA værdi på 90-95, har den en evne til at gengive farver på en naturlig og levende måde, som er ideel selv i de mest krævende situationer.

Brugervenlighed og Sikkerhed

Udformet til at tilsluttes til en 230V forsyning, er denne pære nem at installere og bruge. Den høje kvalitet sikrer minimalt fald i lysstyrke i løbet af dens levetid, og takket være den professionelle og driftssikre driver kombineret med god køling, kan du forvente en langvarig, pålidelig ydelse.

Designspecifikationer

Med sine dimensioner på 16.5 x Ø12.5 mm, er pæren designet til at passe ind i en række forskellige lamper og armaturer, hvilket giver fleksibilitet i anvendelsen. Dog skal det bemærkes, at produktet har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt overfor vand og derfor skal bruges i tørre omgivelser.

Med dens unikke blå farve tilføjer pæren et strejf af moderne stil til enhver indretning, hvilket gør den til et glimrende valg, hvor æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd.

  • Effekt: 4W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Spænding: Tilslutning til 230V
  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Spredning: 360 grader
  • RA værdi: 90-95
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP klassifikation: IP20

Transformér dit lysmiljø med COLORS SOFT LIGHT LED G125 og oplev forskellen! Enten til hjemmebrug eller professionelle rum, leverer denne LED-pære en sublim lysoplevelse.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-30%

DKK 188,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas