Restsalg: Halo Design
Dots Print 3 step 6W

Nedsat pris!
hd.936731
Ny

Billigst på PriceRunner
DOTS Print er den helt nye LED-lyskilde Ø125mm fra COLORS By Halo design.
Denne lyskilde giver et varmt og behageligt lys med sine 6 watt, hvilket skaber mulighed for at få nok lys i hjemmet.
Det smukke design på lyskilden er skabt med et laserprint med små prikker, som giver et praj om, at vi skal passe på naturen, som er den helt rigtige løsning.
Lysfarven er 1800 kelvin grader, som vi kender det fra de gode gamle dage - præcis som glødetråden.
Lyskilden er med sortprint på en rund glaskuppel, hvor der er kælet for kvalitet, funktionalitet og design.
Udover, at den er smuk at have i hjemme, spreder den lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning til behagelige omgivelser.
Dernæst har man mulighed for at dæmpe lyset i pæren helt uden brug af dyre lysdæmpere, da vi har den nyeste teknologi, som gør det muligt at dæmpe lyset i 3 step via sin afbryder i væggen.
Tænder og slukker man på afbryderen indenfor 2 sekunder, skiftes der fra 100% til 50 % og dernæst til 15%.
Vi kan varmt anbefale at lade den sidde frit og synligt i en fatning; E27-fatning.
Til trods for, at den kun bruger 6 watt, giver den 600 lumen.
15.
000 brændetimer.
COLORS By Halo design.


Produktbeskrivelse:

Halo Design, Dots Print 3 step 6W er et innovativt og stilfuldt LED-lysprodukt, der er designet med fokus på funktionalitet og æstetik. Med en stor E27 fatning kan det nemt tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør det bekvemt at bruge i hjemmet eller på kontoret.Dette LED-lys har en imponerende lysstyrke på 200 lumens og en bred spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i rummet. Denne høje lyskvalitet, med en farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85, sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger det til læsning, arbejde eller bare for at skabe en hyggelig atmosfære, vil dette lys opfylde de fleste behov.Produktets holdbarhed er også i top takket være brugen af LED-teknologi af højeste kvalitet. Med minimalt fald i lysstyrke kan du forvente op til 30.000 timers drift fra dette produkt. Desuden sørger den professionelle og driftssikre driver samt god køling for en lang levetid for hele produktet. Du kan være sikker på, at du får et pålideligt LED-lys, der vil vare i lang tid.Med dimensionerne 17 x Ø12,5 mm passer dette LED-lys nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Det har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det placeres indendørs og beskyttes mod fugtige omgivelser.Halo Design, Dots Print 3 step 6W er ikke blot et praktisk og effektivt LED-lys, men også en æstetisk tiltalende tilføjelse til dit hjem eller arbejdsplads. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning eller have en effektiv belysning til at udføre opgaver, vil dette produkt opfylde dine behov og forventninger.

Flere detaljer

Før: DKK 249,00

-55%

DKK 112,05

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde17 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe