Restsalg: Halo Design
COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step

Nedsat pris!
hd.936274
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS DIM LED XL 5W SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.


Produktbeskrivelse:

Halo Design, COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step er en energieffektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem. Dette produkt har en stor E27 fatning, der nemt kan tilsluttes til en 230V strømkilde. Med en effekt på 5W er denne LED-pære både miljøvenlig og energibesparende.

Lysstyrken på 200 lumens og en bred spredningsvinkel på 360 grader sikrer en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger den til almindeligt lys eller til dekoration, vil dette produkt opfylde langt de flestes behov.

Halo Design COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-step er designet med høj kvalitet og sikrer en lang levetid. Med brug af LED af den bedste kvalitet har denne pære en forventet levetid på op til 30.000 timer, med minimalt tab af lysstyrke over tid. Den er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden af hele produktet.

Med dimensionerne på 31 x Ø16.5 mm passer denne pære let ind i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den ikke er vandafvisende og har en IP20 klassifikation. Dette betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør man undgå at bruge den i områder, hvor der er risiko for fugt eller vandstænk.

Flere detaljer

Før: DKK 449,00

-30%

DKK 314,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde31 mm.
Diameter16.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe