Restsalg: Halo Design
COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-step

Nedsat pris!
hd.936267
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS DIM LED Mini Globe G125 SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.


Data om produktet:

Effekt: 5W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: Op til 30.000 timer

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-rating: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Beskrivelse:

Halos Design COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27 er et moderne og stilfuldt produkt, der er designet til at give en behagelig belysning i ethvert rum. Med et effektforbrug på 5W og en stor E27 fatning er det let at installere og bruge.

Dette produkt tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere det i eksisterende installationer. Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 360 grader sikrer det en jævn og ensartet belysning i hele rummet. Dette betyder, at lyset fordeles på en naturlig måde og ikke skaber blænding eller skygger.

Lysets kvalitet er også vigtig, og dette produkt har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en ægte og flot gengivelse af farverne. Dette betyder, at alle farver vises i deres rette nuancer og giver et naturligt lys, som er behageligt for øjnene. Med denne lyskvalitet opfylder produktet langt de flestes behov.

Et vigtigt element ved dette produkt er dets lange levetid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan det fungere i op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil lyset have minimalt fald i lysstyrken. Dette skyldes kombinationen af en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, der sikrer en lang levetid for hele produktet. Dette betyder, at du kan have glæde af belysningen i mange år fremover.

Produktet har dimensioner på 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige armaturer og lamper.

Vær opmærksom på, at dette produkt har en IP-rating på IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at bruge det indendørs eller i tørre omgivelser.

Flere detaljer

Før: DKK 249,00

-35%

DKK 161,85

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe