Restsalg: Halo Design
COLORS LED OPAL Krone E14 4W

Nedsat pris!
hd.935963
Ny

Billigst på PriceRunner
Så hvis du leder efter en lille smuk lyskilde, så er Colors LED Opal Krone pæren med E14 sokkel det helt rigtige valg.
Du kan ikke gå galt i byen med denne lille lyskilde.


Produktbeskrivelse

Dette Halo Design, COLORS LED OPAL Krone er en energibesparende lyskilde med en effekt på 4W og en E14 lille fatning. Det kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning og er ideel til forskellige belysningsbehov.

Med en lysstyrke på 350 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys overalt i rummet. Dette bidrager til en behagelig atmosfære og en god belysning af omgivelserne.

Det særlige ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for at skabe en æstetisk belysning. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste menneskers behov.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet er denne pære designet til at have en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer med minimalt tab af lysstyrke. En professionel og driftssikker driver samt god køling sikrer en pålidelig og holdbar drift af hele produktet.

Denne pære har dimensionerne 7 x Ø4 mm og er designet til indendørs brug. Den er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i tørre omgivelser.

Flere detaljer

Før: DKK 49,00

-45%

DKK 26,95

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke350 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE14
Højde7 mm.
Diameter4 mm.
MaterialeGlas
Iframe