Outlet: Halo Design
COLORS LED OPAL Krone E14 4W

Nedsat pris!
hd.935963
Ny

Billigst på PriceRunner
Så hvis du leder efter en lille smuk lyskilde, så er Colors LED Opal Krone pæren med E14 sokkel det helt rigtige valg.
Du kan ikke gå galt i byen med denne lille lyskilde.


Effektiv og Energibesparende Belysning

Opgrader dit belysningsmiljø med denne moderne og energibesparende LED-pære fra Halo Design. Med et forbrug på kun 4W, tilbyder denne LED-pære en ideel kombination af kraftfuld belysning og lavt energiforbrug.

Nem Installation

Udstyret med en E14 lille fatning, er pæren designet til nem installation i et bredt udvalg af lamper og fittings. Tilsluttes problemfrit til en 230V forsyning, hvilket betyder, at du ikke behøver ekstra transformer eller omformer.

Kraftig Lysstyrke og God Lysspredning

Med en imponerende lysstyrke på 350 lumens og en spredning på 360 grader, er denne LED-pære ideel til at sikre en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Den høje spredning gør den velegnet til både generel belysning og fokuserede opgaver.

Naturlig Farvegengivelse

Kendetegnet ved en RA værdi på 80-85, leverer denne pære lyskvalitet, der naturligt og ægte viser alle farver i rummet. Dette gør den perfekt til både hjemlige og professionelle miljøer, hvor ægte farvegengivelse er vigtig.

Lang Levetid og Driftssikkerhed

Den brugte LED teknologi sikrer en driftstid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrken over tid, kan du nyde en ensartet belysning i mange år. Pæren er kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til produktets lang levetid.

Design og Holdbarhed

Pæren har kompakte dimensioner på 7 x Ø4 mm, som gør den velegnet til brug i mange lampedesigns uden at gå på kompromis med ydeevnen. Dog skal det bemærkes, at den har en klassificering på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor ikke egner sig til udendørs brug.

  • Effekt: 4W
  • Fatning: E14
  • Lysstyrke: 350 lumens
  • Spredningsvinkel: 360 grader
  • Farvegengivelse (RA): 80-85
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 7 x Ø4 mm
  • IP klassificering: IP20

For en optimal kombination af effektivitet, ydeevne og belysningskvalitet, er denne LED-pære fra Halo Design en fremragende løsning. Opnå en bæredygtig og omkostningseffektiv belysning i dit hjem eller arbejdssted.

Flere detaljer

Før: DKK 49,00

-45%

DKK 26,95

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke350 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE14
Højde7 mm.
Diameter4 mm.
MaterialeGlas