Restsalg: Aigostar E14
6W LED pære, C37 A5, 480 Lumen, Varm Hvid

8433325178970
Ny

Billigst på PriceRunner

 

 

 

Aigostar led pære, pæren leveres med en lysstyrke på 480 lumen, og en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er E14 og RA værdien er >= 80

 

 Data om produktet:

6W LED: Denne Aigostar E14 LED pære erstatter en 50W pære og giver dig derfor energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken. Med en lav effekt på kun 6W kan du spare penge på din elregning og samtidig bidrage til at reducere dit energiforbrug.

Tilsluttes til 230V forsyning: Denne LED pære er nem at installere og tilslutte til din eksisterende 230V forsyning. Du behøver ikke at bekymre dig om specialudstyr eller komplicerede installationer.

Lysstyrke på 480 lumens: Med en lysstyrke på 480 lumens er denne LED pære perfekt til at skabe en behagelig og lys atmosfære i dit hjem. Uanset om du bruger den som primær lyskilde eller som en del af din indretning, vil den give tilstrækkelig belysning til at opfylde dine behov.

Høj spredning på 270 grader: Denne LED pære har en bred spredning på 270 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeler sig jævnt i rummet. Du kan nyde en behagelig belysning uden skygger eller mørke områder.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Med en høj lyskvalitet kan du være sikker på at få naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med en RA værdi på 80-85 er denne LED pære velegnet til langt de flestes behov.

Denne Aigostar E14 LED pære er et fantastisk valg, når det kommer til at opgradere din belysning. Med dens energieffektivitet og høje lyskvalitet kan du nyde en behagelig belysning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, vil denne LED pære give dig det lys, du har brug for, samtidig med at den sparer energi og penge. Opgrader dit hjem eller kontor med denne Aigostar LED pære i dag og nyd fordelene ved moderne belysning.

Flere detaljer

DKK 29,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
MaterialePVC
Iframe