Outlet: Aigostar E14
6W LED pære, C37 A5, 480 Lumen, Varm Hvid

8433325178970
Ny

Billigst på PriceRunner

 

 

 

Aigostar led pære, pæren leveres med en lysstyrke på 480 lumen, og en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er E14 og RA værdien er >= 80

 

 



Effektiv og Energibesparende Belysning

For dem, der ønsker at opnå mere med mindre, leverer denne LED pære en imponerende 480 lumens, hvilket erstatter traditionelle 50W glødepærer med blot 6W strømforbrug. Det betyder, at du kan nyde lys i høj kvalitet samtidig med en betydelig reduktion i energiforbrug.

Nemt at Installere

Med en almindelig E14 sokkel er denne pære designet til at passe ind i de fleste lamper uden problemer. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den til et oplagt valg for dem, der ønsker en hurtig opgradering af hjemmets belysning.

Fremragende Lyskvalitet

Dette produkt oser af kvalitet, ikke blot på grund af energieffektiviteten men også på grund af lysets kvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer pæren et naturligt lys, der trofast gengiver alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste oplysningsbehov, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Spreder Lyset Ensartet

En af pærens andre bemærkelsesværdige egenskaber er den høje spredning på 270 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket fjerner skygger og giver en mere behagelig atmosfære i rummet.

Perfekt Valg for Varm Belysning

Lysets farvetemperatur er beskrevet som Varm Hvid, hvilket skaber en hyggelig og indbydende stemning. Det gør den ideel til stuer, soveværelser eller ethvert andet rum, hvor en varm og behagelig belysning er ønsket.

Nøglefunktioner

  • Energibesparende: 6W der erstatter 50W
  • Strømtilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 480 lumens
  • Spredningsvinkel: 270 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Farvetemperatur: Varm Hvid
  • Sokkeltype: E14

Samlet set er denne LED pære et klogt valg for både miljøet og pengepungen. Med sin kombination af energibesparelse, let installation og høj lyskvalitet, tilbyder den netop den løsningen, mange søger i belysning. Skift til denne LED pære for en mærkbar forskel i både rum og budget.

Flere detaljer

DKK 29,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
MaterialePVC