Restsalg: Nordlux Pære E14 Filament C35 5,4W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid

Nedsat pris!
5183017921
Ny

Billigst på PriceRunnerData om produktet:

Tilsluttes til 230V forsyning

Denne Nordlux pære er en E14 filamentpære, der er dæmpbar og har en effekt på 5,4W og en lysstyrke på 470 lumens. Pæren afgiver et varmt hvidt lys med en farvetemperatur på 2700K. Den er designet med en C35 form, hvilket betyder, at den har en aflang glaskugleformet krop, hvilket giver den et klassisk og tidløst udseende i din belysning.

Med sit dæmpbare design giver denne pære dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og præferencer. Du kan skabe den perfekte atmosfære i rummet fra en hyggelig aftenbelysning til en kraftigere belysning til aktiviteter.

En vigtig faktor ved valg af en lyskilde er lyskvaliteten, og denne pære leverer med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises ægte og naturligt, hvilket er ideelt til både hjemmebrug og professionelt brug. Du kan være sikker på, at denne pære vil fremhæve den sande skønhed og farve på alle objekter og rum.

Pæren har også en bred spredning på 360 grader, hvilket betyder, at lyset er godt fordelt i alle retninger. Dette sikrer en jævn og ensartet belysning i rummet, hvor intet hjørne bliver overset. Uanset om du bruger pæren som enkeltstående belysning eller som del af en større armatur, vil den sikre en optimal belysning og en behagelig atmosfære.

Denne Nordlux filamentpære er en pålidelig og holdbar løsning til din belysning. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde godt af dens høje kvalitet og belysning i mange år fremover. Den er også energieffektiv med sin lave effekt på 5,4W, hvilket betyder, at den er skånsom mod miljøet og kan hjælpe dig med at reducere dine energiomkostninger.

Uanset om du har brug for belysning i dit hjem, på kontoret eller i en butik, er denne Nordlux filamentpære et fantastisk valg. Du får en pålidelig, energieffektiv og lysstærk løsning, der både er funktionel og æstetisk tiltalende.

Flere detaljer

Før: DKK 46,95

-30%

DKK 32,87

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
Iframe