Outlet: Nordlux Pære E14 Filament C35 5,4W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid

Nedsat pris!
5183017921
Ny

Billigst på PriceRunner



Effektiv og stemningsskabende LED-lyskilde

Skab den perfekte belysning i dit hjem med denne elegante og effektive LED-pære, der kombinerer moderne teknologi med klassisk design. Pæren er udstyret med det populære E14 sokkel, hvilket gør den kompatibel med mange lampearmaturer i dit hjem.

Pæren tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri og hurtig. Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, opnår du en jævn og vidtrækkende belysning, som er ideel til både arbejds- og hyggeområder.

Naturlig og behagelig lyskvalitet

  • Lyskvalitet: Pæren har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der præsenterer farver attraktivt og præcist.
  • Lysfarve: Med en farvetemperatur på 2700K, får du et varmt og indbydende lys, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den høje lyskvalitet gør denne pære tilstrækkelig for langt de fleste behov, uanset om det drejer sig om daglige aktiviteter eller afslapning.

Dæmpbar funktionalitet for fleksibel belysning

En af de udmærkede egenskaber ved denne LED-pære er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter ønske og skifte mellem kraftig belysning til mere dæmpet og rolig belysning for en hyggelig aftenstemning.

Denne funktion gør pæren ekstra anvendelig i rum som spisestuer og stuer, hvor belysningen ofte skal ændres afhængigt af situationen.

Miljøvenlig og økonomisk løsning

Ved at vælge denne LED-pære, bidrager du til en mere miljøvenlig og energibesparende livsstil. LED-teknologien sikrer et lavt energiforbrug, hvilket både reducerer elregningen og din miljøpåvirkning.

Med denne moderne og bæredygtige belysningsløsning kan du nyde et behageligt lys samtidig med, at du tager ansvar for miljøet.

Uanset om du ønsker at opgradere dit nuværende belysningssystem eller blot tilføje lidt ekstra stil og funktionalitet til dit hjem, er denne LED-pære et fremragende valg med sine mange fordele og alsidighed.

Flere detaljer

Før: DKK 46,95

-30%

DKK 32,87

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner