V-Tac vandtæt hvid / blå LED pool pære
8W, glas, IP68, 12V, PAR56

Ny

Billigst på PriceRunner

Spænding: 12V.

Materiale: Tykt glas.

Blå farve.


V-Tac vandtæt hvid / blå LED pool pære er en innovativ og praktisk løsning til dine poolbelysningsbehov. Med en effekt på 8W og en PAR56 fatning, er denne spot pære nem at installere og tilslutte til din 12V forsyning. Med en lysstyrke på 800 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, leverer denne pool pære en imponerende mængde lys, der er ideel til at skabe en lysende poolomgivelse.

Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er en vigtig faktor, når det kommer til poolbelysning, da det kan påvirke miljøet og skabe en atmosfære af afslapning og hygge. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og garanterer en behagelig oplevelse for alle, der nyder poolen i aftentimerne.

Denne pool pære findes i kold hvid (6400K), hvilket giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Selvom denne kulør ikke er så populær i Skandinavien, er den ideel til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Det er også en god mulighed, hvis du søger efter en mere moderne og stilren poolbelysning.

Med dimensioner på 114 x Ø178 mm og IP68-klassificeringen, er denne pool pære vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Det betyder, at du kan nyde en imponerende belysningseffekt under vandet og samtidig have en sikker og pålidelig poolbelysning.

Alt i alt er V-Tac vandtæt hvid / blå LED pool pære en ideel løsning til alle, der søger efter en pålidelig og effektiv poolbelysning. Med dens høje lyskvalitet, kraftfulde belysningseffekt og vandtætte design, er dette produkt en langtidsholdbar og praktisk investering til din pool.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 641,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC:12V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningPAR56
Højde114 mm.
Diameter178 mm.
MaterialeTykt glas