LEDlife hvid skinnespot 20W
175lm/w, RA93, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED skinnespot i hvidt hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spotten.

175lumen / Watt.
RA > 90.


Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner samt Global skinner


Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.


Produktdetaljer

LEDlife hvid skinnespot er et kraftfuldt og energieffektivt belysningsprodukt, der tilbyder enestående lyskvalitet og lang levetid. Med en effekt på kun 20W erstatter denne LED-skinnespot effektivt en gammeldags 85W pære, hvilket giver betydelige energibesparelser.

Tilslutning: Denne LED-skinnespot kan let tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det nemt at integrere den i dit eksisterende belysningssystem.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på imponerende 3500 lumens er denne skinnespot ideel til både kommercielle og private rum, hvor høj belysningskvalitet er afgørende. Det klare og intense lys, der udsendes, sikrer, at alle farver fremstår levende og naturlige.

Lyskvalitet: Denne skinnespot er designet med ekstra høj lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95 garanteres enestående farvegengivelse, der opfylder selv de mest krævende behov. Lyset viser farverne på en flot og sprudlende måde, hvilket skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Desuden har denne skinnespot minimalt fald i lysstyrken over tid. Med en pålidelig driver og effektiv køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset: Denne skinnespot fås i en varm hvid kulør (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til hyggelige og afslappende stunder.

Dimensioner: Med dimensioner på 90 x Ø85 mm er denne skinnespot kompakt og nem at installere. Den leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen endnu enklere.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 410,00

Du sparer årligt 425 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • 38°

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3500 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Erstat85w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde90 mm.
Diameter85 mm.
Iframe