LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED
100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev enestående belysning med LEDlife 30W hvid skinnespot, udstyret med Philips LED-teknologi, der sikrer høj lysstyrke og fremragende farvegengivelse.

  • Kvalitetslys: Med RA90 sikrer denne skinnespot, at farver gengives korrekt og levende.
  • Effektiv belysning: Den 20W LED-teknologi giver en kraftig og energieffektiv belysning, der reducerer strømforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du præcist rette lyset, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel til både accentbelysning og generel belysning.
  • Nemmere installation: Designet til at passe i standard 3-faset skinner, hvilket gør installationen enkel og problemfri.
  • Philips LED: Pålidelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologien, som sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal ydeevne.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.


LEDlife 30W hvid skinnespot

LEDlife 30W hvid skinnespot er en kvalitets skinnespot fra Philips med en effekt på 30W. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og har en imponerende lysstyrke på 3000 lumens. Lyset er fokuseret med en spredningsvinkel på 36 grader, hvilket sikrer et kontroleret lys.

En af de store fordele ved denne skinnespot er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, hvilket viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet gør denne skinnespot ideel selv i de mest krævende situationer.

Produktet kommer med en 5 års producentgaranti og benytter LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Ydermere er skinnespotten udstyret med en professionel og driftsikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden på hele produktet.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige omgivelser. Lyset hjælper med at skabe en stemning af afslapning og ro.

Neutral kulør egner sig godt til effektive arbejdsmiljøer, hvor lyset er uden blå eller gule toner, så emner belyses naturligt og præcist.

Med dimensioner på 160 x Ø78 mm og integreret lyskilde er denne skinnespot nem at installere og bruge. Investering i denne skinnespot sikrer ikke kun en energieffektiv belysning, men også et smukt og funktionelt design, der passer til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 227,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3000 lumens
Spredning36 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde160 mm.
Diameter78 mm.
Iframe