V-Tac sort skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED skinnespot til 3-faset skinnesystem med driver indbygget i lampen.

Passer i GLOBAL skinne og IKEA Skeninge.


V-Tac sort skinnespot 7W er en alsidig og pålidelig lyskilde, der er designet til at give dig præcis det lys, du har brug for. Med en effekt på 7W og tilslutning til 230V forsyning kan du nemt integrere denne skinnespot i dit eksisterende lysnetværk og nyde godt af dens mange fordele.


Med en lysstyrke på 420 lumens og et fokuseret lys på 24 grader er denne skinnespot ideel til at belyse specifikke områder og objekter. Det kontrollerede lys sikrer, at du kan fokusere på de områder, der er vigtige for dig, og samtidig spare energi og penge.


En af de største fordele ved V-Tac sort skinnespot 7W er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Det betyder, at du får et levende og naturligt lys, der viser alle farver flot og sprudlende. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til selv de krævende situationer, så du kan nyde godt af det optimale lys i enhver situation.


Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti kan du stole på, at denne skinnespot er af høj kvalitet og vil levere pålideligt lys i mange år fremover. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.


Du kan vælge mellem tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (5000K). Varm kulør er perfekt til en hyggelig atmosfære, neutral kulør er ideel til effektivt arbejde, mens kold hvid er velegnet til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller dekoration.


Det skal bemærkes, at V-Tac sort skinnespot 7W ikke er modstandsdygtig over for vand, da den kun har en IP20 klassificering. Det betyder, at den er egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for vand eller fugt.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 420,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør5000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke420 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner