LEDlife UNO1 LED spotpære
1,3W, 35mm, 12V, MR11 / GU4

Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife UNO1 LED pære

Udført i alu, der sikrer god varmefordeling.

12V AC eller DC.


LEDlife UNO1 LED spotpære er et kvalitetsprodukt, der er designet til at spare energi og give en høj lyskvalitet. Med en lav effekt på kun 1,3W, erstatter denne LED spotpære en traditionel 15W pære. Pæren er nem at tilslutte til en 12V forsyning og har en lysstyrke på 80 lumens. Det fokuserede lys på 45 grader sikrer en kontrolleret belysning og giver mulighed for at rette lyset præcist, hvor det er nødvendigt.


LEDlife UNO1 LED spotpære har en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot frem. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Der er mulighed for at vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare varianter af LEDlife UNO1 LED spotpære.


Med LED af højeste kvalitet kan denne LED spotpære forvente en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med et minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.


Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører til LEDlife UNO1 LED spotpære - varm hvid (2800K) og ekstra varm hvid (2500K) med et tydeligt varmt skær i stil med gammeldags glødetråde. Varm kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Ekstra varm hvid giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, med et udtryk i stil med gammeldags glødetrådspærer.


LEDlife UNO1 LED spotpære har en dimension på 35 x Ø35 mm og er en ideel løsning til belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken. Produktet er både energibesparende og af høj kvalitet, og det vil med garanti give en god belysning i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Højde ex ben: 30mm.

Flere detaljer

DKK 49,00

v. 10+  DKK 44,10

Du sparer årligt 91 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Ekstra varm hvid kulør2500K
Varm hvid kulør2800K
Lysstyrke80 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1,3w
Erstat15w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR11
Højde35 mm.
Diameter35 mm.
Iframe