V-Tac nedgravningsspot
12W, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Nedgravningsspot på 12W, hvilket gør den oplagt til f.eks. trapper udendørs.

Poleret rustfri stål.


Effektiv nedgravningsspot med høj lyskvalitet

Denne V-Tac nedgravningsspot er en meget effektiv lyskilde med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning. Spotlyset har en lysstyrke på imponerende 750 lumens og en fokuseret lysstråle på 40 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lysudbredning.

Naturligt lys med høj farvegengivelse

V-Tac nedgravningsspot sikrer en høj lyskvalitet med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, vil du opleve, at belysningen er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Neutral hvidkulør til perfekt arbejdsmiljø

Det neutral hvide lys med en kulørtemperatur på 4000K er ideelt til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Det neutral hvide lys har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner fremstår helt naturlige.

Vandtæt og alsidigt design

V-Tac nedgravningsspotten har dimensioner på 153 x Ø150 mm. Den er IP67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå fugt og støv samt kortvarige dyk under vand. Dog skal den ikke ligge under vand i længere tid.

Med V-Tac nedgravningsspot får du et kvalitetsprodukt med effektiv belysning og høj farvegengivelse. Den neutral hvide kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø, uanset om det er indendørs eller udendørs. Det vandtætte design og alsidige størrelse gør denne nedgravningsspot velegnet til mange forskellige områder, hvor kvalitetsbelysning er nødvendig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 604,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke750 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde153 mm.
Diameter150 mm.