V-Tac 10 meter rulle 10x10 Neon Flex LED
13W pr. meter, IP65, 24V

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 10x10 Neon Flex til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Materialet sikrer en meget ensartet og intens lysstyrke.
Lysretning ud fra fladen den monteres på.

24V transformer skal købes separat.

Prisen er for rulle med 10 meter.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.

Strippen kan dæmpes.

Materiale: PVC.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 10 meter rulle med 10x10 Neon Flex LED er en fantastisk løsning til at skabe et blændende og effektivt lysmiljø både indendørs og udendørs. Denne LED-strip har en imponerende ydeevne med en effektforbrug på 13W pr. meter, hvilket giver en lysstyrke på hele 1000 lumens pr. meter. Dette sikrer et kraftigt lys, der kan lyse op i selv de mørkeste områder.Et af de mest imponerende træk ved denne LED-strip er dens høje spredning på 120 grader. Dette betyder, at lyset spredes jævnt og effektivt i hele rummet, hvilket skaber en flot og ensartet belysning.Lyskvaliteten på denne LED-strip er også en bemærkelsesværdig feature. Med en RA-værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der fremhæver farverne på en flot og ægte måde. Dette betyder, at denne LED-strip opfylder langt de flestes behov og kan sikre en behagelig belysning.En anden fordel ved denne LED-strip er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.Når det kommer til valg af kulør, er der tre forskellige muligheder at vælge imellem. Varm hvid (3000K) er ideel til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår naturlige. Kold hvid (6400K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er sjældent anvendt i Skandinavien, men populært til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.Med dimensioner på 10 x 10 mm er denne LED-strip kompakt og nem at installere. Desuden har den en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er egnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør denne LED-strip alsidig og ideel til både indendørs og udendørs belysning.Med denne V-Tac rulle med 10x10 Neon Flex LED kan du skabe et imponerende og effektivt lysmiljø, der passer til dine behov. Uanset om det er til en hyggelig atmosfære derhjemme eller et effektivt arbejdsmiljø på kontoret, er denne LED-strip den ideelle løsning.
Husk at tilkøbe:
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 1.065,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug13w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde10 mm.
Bredde10 mm.
MaterialePVC
Iframe