V-Tac moderne pendellampe
Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27

VT-7185
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæn og enkel pendellampe i gennemsigtig glas med krom på toppen. 
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 


V-Tac moderne pendellampe, Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27

Denne moderne pendellampe fra V-Tac er et stilfuldt og elegant valg til ethvert rum. Lampen er designet med et gennemsigtigt glas, der giver et smukt lysmønster og tilføjer et raffineret touch til indretningen.

Lampen har en stor fatning (E27) og kan bruge en maksimal effekt på 60W. Lyskilden er dog ikke inkluderet, så du kan vælge den rette pære til dine behov. Med denne lampe får du også en producentgaranti på 5 år, der sikrer dig mod eventuelle defekter eller problemer i løbet af garantiperioden.

Med dimensionerne 230 x 180 x 1100 mm passer denne pendellampe perfekt ind i forskellige rum og kan bruges til både belysning over et spisebord, i stuen eller på kontoret. Denne alsidighed gør den til et ideelt valg til enhver indretningsstil eller tema.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og væk fra fugtige områder som badeværelser eller udendørsområder.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 232,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Dimensioner
FatningE27
Højde180 mm.
Bredde230 mm.
Dybde1100 mm.
MaterialeGlas
Iframe