V-Tac moderne pendellampe
Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27

VT-7185
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæn og enkel pendellampe i gennemsigtig glas med krom på toppen. 
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 


Elegant og Moderne Design

Oplev den perfekte blanding af elegance og moderne stil med denne pendellampe fra V-Tac. Designet med et gennemsigtigt glas, bringer denne lampe en sofistikeret og nutidig atmosfære ind i ethvert rum. Med en størrelse på Ø18 cm, er denne lampe ideel til at tilføje et subtilt, men alligevel iøjnefaldende element til din boligindretning.

Materialer og Specifikationer

Lampens gennemsigtige glasdesign tillader en blid og diffus lysudstråling, hvilket skaber en indbydende atmosfære. Den leveres med en E27 stor fatning, der understøtter en maksimaleffekt på 60W. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig fleksibilitet til at vælge den perfekte pære for dine behov.

Produktets Dimensioner

Med målene 230 x 180 x 1100 mm, passer denne lampe godt over spiseborde, køkkenborde eller i ethvert rum, hvor der ønskes en stilfuld belysning. Dens slanke dimensioner gør den alsidig og let at integrere i både små og store rum.

Indendørs Brug

Da denne lampe har en IP20-klassificering, er den ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den velegnet til indendørs anvendelse. Dette gør den ideel til stuer, soveværelser eller andre tørre områder i hjemmet.

Langvarig Holdbarhed

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på langvarig kvalitet og holdbarhed. Denne garanti sikrer, at du kan nyde godt af lampens uovertrufne stil og funktionalitet uden bekymringer.

Opsummering af Funktioner

  • Gennemsigtig glasdesign for et moderne look.
  • Understøtter E27 fatning med maksimal 60W effekt.
  • Dimensioner: 230 x 180 x 1100 mm.
  • IP20 klassificering – kun til indendørs brug.
  • 5 års producentgaranti for ekstra sikkerhed.

Udgiv et elegant lys i dit hjem med denne V-Tac moderne pendellampe. Dens unikke design og fremragende specifikationer gør den til den perfekte løsning for dem, der søger et strejf af sofistikation med moderne flair. Gør dit hjem til et smukt oplyst sted med denne exceptionelle belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 232,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Dimensioner
FatningE27
Højde180 mm.
Bredde230 mm.
Dybde1100 mm.
MaterialeGlas