Spectrum Pendellampe
Sort, Ø4 cm, GU10

sp.SLIP005054
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og enkel pendellampe i hvid.
Få et mere eksklusivt look i hjemmet med denne lampe.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Ledningslængde 100 cm.
Max 4W LED.
Længden kan justeres efter behov.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum pendellampe i sort er designet til at tilføje et elegant og stilfuldt touch til ethvert rum. Med en diameter på 4 cm og GU10 fatning er den velegnet til forskellige applikationer og indretninger. Den tilsluttes let til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen praktisk og problemfri.

Med en imponerende 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er lavet af høj kvalitet og vil yde optimalt i mange år fremover. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet opnår denne lampe en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Du vil opleve minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket sikrer en pålidelig belysningsløsning til dit hjem eller kontor.

Denne Spectrum pendellampe er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling. Dette sikrer en optimal og lang levetid for hele produktet. Du kan nyde godt af den flotte belysning i mange år, uden at skulle tænke på udskiftning eller vedligeholdelse.

Lampens dimensioner er 500 x Ø40 mm, hvilket giver den en slank og moderne profil. Dens enkle og minimalistiske design passer godt ind i ethvert rum eller indretningstilstand. Med en IP20 klassificering er denne pendellampe ikke modstandsdygtig over for vand og bør derfor anvendes indendørs.

Med Spectrum pendellampen får du et stilfuldt og holdbart belysningsvalg. Den kombinerer æstetisk appel med kvalitet og lang levetid, hvilket sikrer, at du får glæde af denne lampe i mange år fremover.

Flere detaljer

DKK 126,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe