Spectrum Pendellampe
Sort, Ø4 cm, GU10

sp.SLIP005054
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og enkel pendellampe i hvid.
Få et mere eksklusivt look i hjemmet med denne lampe.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Ledningslængde 100 cm.
Max 4W LED.
Længden kan justeres efter behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum Pendellampen i sort er en elegant og stilfuld lampe, der er designet til at hænge ned fra loftet og belyse rummet med sit moderne udseende. Lampens diameter er 4 cm og den bruger GU10 pærer.

Du kan let tilslutte Spectrum Pendellampen til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og praktisk. Lampen leveres også med en producentgaranti på 5 år, der sikrer, at du kan nyde godt af den i mange år fremover.

En af de unikke egenskaber ved Spectrum Pendellampen er brugen af LED af højeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift i op til 50.000 timer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte pærer ofte. Endnu bedre er det, at lampen bevarer sin lysstyrke i lang tid med minimalt fald, hvilket sikrer et behageligt og konstant lys.

Spectrum Pendellampen er også designet med fokus på holdbarhed og levetid. Den er udstyret med en driftssikker driver og god køling, der sikrer, at lampen kan fungere optimalt i lang tid. Dette betyder, at du kan nyde godt af den i mange år uden problemer eller behov for reparationer.

Lampens dimensioner er 500 x Ø40 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige rum og indretninger. Bemærk dog, at lampen kun er IP20-klassificeret og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Det betyder, at den bedst egner sig til indendørs brug i tørre omgivelser.

Samlet set er Spectrum Pendellampen en pålidelig og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller arbejdsplads. Med dens høje kvalitets LED og holdbare design kan du være sikker på at nyde et behageligt og pålideligt lys i lang tid fremover.

Flere detaljer

DKK 126,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe