14W/m RGBIC LED strip sæt
20m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning

Nedsat pris!
IP67.60.RGBIC.24V.20m.set
Ny

Billigst på PriceRunner

20 meter RGBIC LED strip 24V IP67.

Færdigt sæt med kombineret controller og strømforsyning.

Kan styres via app samt fjernbetjening.


Kan klippes for hver hele meter.

RGBIC strip hvor det er muligt at indstille strippen til at lyse forskellige farver på samme tid.

Styres via fjernbetjening og app til din smartphone, hvor du kan vælge mellem mange forskellige lysspil.


Beskrivelse:

Dette 14W/m RGBIC LED strip sæt på 20 meter er det perfekte valg til at skabe en farverig og stemningsfuld belysning i dit hjem, på kontoret eller i andre kommercielle rum. Strippen er IP67 vandtæt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug, så du kan skabe den rette stemning uanset hvor du ønsker det.

Med en imponerende lysstyrke på 14W pr. meter og 60 LED lysdioder pr. meter sikrer denne LED strip et kraftfuldt og klart lys, som er ideelt til både dekorativt og funktionelt formål. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn og ensartet fordeling af lyset, hvilket skaber en behagelig og blændfri belysning.

LED strippen tilsluttes nemt til en 24V strømforsyning, hvilket gør den energieffektiv og økonomisk i drift. Den kompakte størrelse på 17 x 7 mm gør den nem at montere og integrere i forskellige typer af installationer og rum.

Med dette RGBIC LED strip sæt får du også en praktisk controller, som giver dig mulighed for at styre og justere lysets farver, lysstyrke og effekter efter dine præferencer og stemninger. Den medfølgende strømforsyning sikrer en pålidelig og stabil strømforsyning til LED strippen.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, lysstyrke på kontoret eller en festlig atmosfære til en begivenhed, er dette 20 meter lange RGBIC LED strip sæt det perfekte valg. Med dens imponerende egenskaber og alsidighed er der ingen grænser for, hvordan du kan bruge denne LED strip til at lyse dit hjem eller dit arbejdsområde op på en smuk og effektfuld måde.

Flere detaljer

Før: DKK 1.483,00

-20%

DKK 1.186,40

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGBIC
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug14w
Spænding24V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde7 mm.
Bredde17 mm.
Iframe