Shelly Wall Display Vægholder
Sort

5714255009736
Ny

Billigst på PriceRunner
Nem Installation
Oplev den uovertrufne bekvemmelighed med Shelly Wall Display Vægholder, designet til at forenkle dit liv. Uanset om du vælger at montere det direkte over et eksisterende LK FUGA udtag eller foretrækker at skrue det fast på væggen, tilbyder denne vægholder en nem og stilfuld løsning. Slip for besværet med indbygning i EU monteringsdåser og nyd den glatte integration i dit hjem.

Elegant Design
Shelly Wall Display Vægholder i hvid er mere end blot en funktionel genstand; det er et stykke moderne kunst. Med sit rene og minimalistiske design komplementerer det enhver indretning og tilføjer et touch af elegance til dit rum. Dette er den perfekte blanding af æstetik og funktionalitet, der opgraderer dit hjemmes miljø.

Teknologisk Innovation
Træd ind i fremtiden med Shelly Wall Display Vægholder. Dette avancerede tilbehør er ikke kun let at installere, men det er også designet til at arbejde problemfrit med din Shelly enhed. Oplev en ny æra af hjemmeautomatisering med en løsning, der bringer komfort og teknologi lige til dine fingerspidser.


Flere detaljer

DKK 169,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePLA
Iframe