3kW komplet 3-faset solcelleanlæg
Til tagpap eller ståltag, DEYE inverter, Sort i sort

Ny

Billigst på PriceRunner
Komplet 3kW 3-faset solcelleanlæg til tagpap og ståltag med DEYE inverter og alt tilbehør. 
 
Solcelleanlægget kommer med 6kW DEYE SUN-6K-G05 3-faset inverter og med 3kW fuld sorte solcellepaneler samt alle kabler og monteringstilbehør til paptag og ståltag.

Special monteringsform der ikke bryder tagdækningen!
Monteringsmetoden er hurtig og simpel via godkendt speciallim i stedet for brug af skruer, hvilket skåner din tagdækning. Fødderne limes direkte på tagdækningen med den medfølgende speciallim.
Bemærk: For at sikre korrekt pasform, skal der være tilstrækkelig plads til beslagene, der måler 270 mm x 90 mm.
 
Vores solcelle sæt er personligt sammensat af vores ekspert så du kan være sikker på at du får de dele du skal bruge til at sætte dit anlæg op på netop din tagtype. 
 
Du får:
Hvis du ønsker flere solceller eller dine solceller i flere rækker, kan du tilkøbe ekstra monteringsudstyr.
Se under tilkøb.
 
 
Antal af paneler:
3,3kW - 8 stk. solcelle paneler (ca. 15kvm). 
 
 
 
 
santander_logo
Finansier dit nye solcelleanlæg nemt og bekvemt med Santander. Vælg Santander som betalingsmulighed i kurven. Betal efterhånden som du sparer på strømmen - kun for private.
 
 

Vil du have en mere energieffektiv løsning til dit hjem? Så er V-Tac solcelleanlæg med 6kW DEYE inverter og monteringstilbehør det perfekte valg for dig! Med dette anlæg får du alt, hvad du behøver for at komme i gang med at producere din egen grønne energi.
 
 
Anlægget passer perfekt til et hus med et årligt strømforbrug på ca. 3.000 - 3.300 kWh.
 
V-Tac 405W Fuld sort-i-sort monokrystallinsk solcellepanel er ikke kun elegant og stilfuldt, men også utroligt effektivt takket være den seneste teknologi, herunder halverede celler. 
 
Du får 12 års producentgaranti på produktmaterialerne på solcellepanelerne og 25 års lineær strømgaranti fra V-Tac. Find mere information om panelerne her.
 
v-tac-green-logo
Garantien er understøttet af V-Tac som er en af Europas største virksomheder med produkter i 70 lande og en årlig omsætning på 1 mia. DKK, får du større sikkerhed for virksomhedens langsigtede eksistens sammenlignet med mindre danske virksomheder. 
 

Med alt dette udstyr medfølger også monteringstilbehør til tagpap og ståltag/tagstensplader, så du kan nemt og hurtigt komme i gang med at installere anlægget. Så hvorfor vente? Gør noget godt for både miljøet og din pengepung med dette fantastiske solcelleanlæg.



Populære tilkøb:
- Montageudstyr, ekstra række - Tagpap eller ståltag, til 30/35mm panel
- Montageudstyr, 4 paneler ekstra - Tagpap og ståltag, 30/35mm panel


Dokumenter og certificater:
- VDE-AR-N 4105
- VDE-AR-N 4105
- Brugervejledning
- Datasheet
- Datasheet
- CE EN 50549-1
- CE EN 50438

Flere detaljer

DKK 20.795,00

- +

  • 1
  • 3,3
  • Stående

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe