LED 5W CCT Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, P45, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


LED 5W CCT Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, P45, E14

Denne LED-pære er perfekt til at opgradere dit hjem til et smart hjem. Med pæren kan du nemt styre dit lys ved hjælp af stemmekommandoer eller din smartphone. Den er kompatibel med Google Home, Alexa og Tuya/Smart Life-appen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og præferencer.

Med en effekt på blot 5 watt erstatter denne LED-pære en traditionel 35 watts-pære. Dette gør den ikke kun energieffektiv, men bidrager også til at reducere dine energiomkostninger. Den lille E14-fatning gør den nem at installere i mange forskellige lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 420 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan nyde et klart og klart lys i hele rummet. Med en RA-værdi på 80-85 leverer pæren en høj lyskvalitet, der gengiver farverne naturligt og levende. Uanset om du bruger den til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig atmosfære, vil denne pære opfylde dine behov.

En af fordelene ved denne LED-pære er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker et lyst og energisk lys til din morgenrutine eller et blødt og hyggeligt lys til afslapning om aftenen, kan du nemt tilpasse pærens lysstyrke efter dine ønsker.

Med dimensioner på 47 x 93 x 47 mm er denne LED-pære kompakt og passer nemt ind i forskellige armaturer og lamper. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser for at forlænge dens levetid og undgå skader.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 63,00

Du sparer årligt 196 kr pr. lyskilde

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke420 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat35w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde93 mm.
Bredde47 mm.
Dybde47 mm.
Iframe