Nymphea LED 27W
230V, IP44, Neutral hvid, Loft hvid

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning med NYMPHEA LED loftlampe

NYMPHEA LED loftlampen er en effektiv løsning til belysning af rum i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med en effekt på 27W og tilslutning til en 230V forsyning, giver denne loftlampe en lysstyrke på hele 1750 lumens. Lyset har en høj spredning på 120 grader, hvilket garanterer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør lampen ideel til de flestes behov, hvad enten det er til arbejde, afslapning eller generel belysning.

NYMPHEA LED loftlampen leveres i en neutral hvid kulør, som skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Dette gør, at belyste emner fremstår helt naturlige i lyset fra lampen.

Med dimensionerne 350 x 98 mm passer lampen perfekt ind i de fleste rum, og dens IP44 klassificering betyder, at den tåler fugtig luft samt vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser eller køkkener, hvor der kan være en vis mængde fugt i luften.

Udover at være funktionel og effektiv i sit lysudbytte, har NYMPHEA LED loftlampen også et stilrent design i hvid, som passer ind i de fleste indretninger. Den er nem at montere og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den til en ideel løsning for dig, der ønsker en pålidelig og kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 452,00

- +

  • Neutral

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1750 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug27w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde350 mm.
Dybde98 mm.
MaterialePLASTIC
Iframe