LED GU10 4W
230V, 38°, Neutral Hvid, med Linse, Sort Hus, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

LED GU10 230V 4W 38°, Neutral Hvid, med Lens, Sort Hus, Spectrum er en effektiv og energibesparende LED pære, der er ideel til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 4W og en GU10 fatning, kan denne LED pære let tilsluttes til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 360 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, giver denne pære et kontrolleret lys, der er perfekt til at belyse specifikke områder eller genstande. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises ægte og flot, hvilket er vigtigt for at skabe den rette stemning og atmosfære.

Kulør på lyset

Denne LED pære findes i en Neutral Hvid kulør, som skaber det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekt farvegengivet.

Med dimensioner på 57 x 50 mm, passer denne LED pære perfekt til GU10 fatninger og kan nemt installeres i eksisterende belysningsarmaturer.

I alt sin enkelhed leverer denne LED GU10 pære høj kvalitet, energieffektivitet og et flot lys, der passer til de flestes behov. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre steder, vil denne LED pære med sikkerhed opfylde forventningerne og skabe en behagelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke360 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde57 mm.
Dybde50 mm.
Iframe