C37 Kertepære LED E27 8W
230V, Kold Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Spectrum 8W LED Kerte, C37, E27, 230V, Kold Hvid er en energieffektiv LED-kerte med en effekt på 8W og en E27 stor fatning, der nemt kan tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde. Denne LED-kerte har en lysstyrke på imponerende 710 lumens, hvilket sikrer, at rummet bliver tilstrækkeligt oplyst.

En af de fremragende egenskaber ved denne LED-kerte er dens høje spredning på 160 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset uden skarpe skygger. Dette gør den ideel til forskellige rum i hjemmet, kontoret eller andre steder, hvor en god belysning er vigtig.

Med en lyskvalitet på en RA-værdi på 80-85, leverer denne LED-kerte et naturligt lys, der fremhæver farverne på en flot og autentisk måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at dække de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Kold hvid er den tilgængelige farvetemperatur for denne LED-kerte, hvilket resulterer i et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ikke så almindelig i Skandinavien, men den er populær til specifikke formål såsom malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor dette koldt, klare lys kan skabe den ønskede stemning.

Med dimensioner på 107 x 37 mm passer denne LED-kerte fint til de fleste lamper og armaturer, og dens kompakte størrelse gør den nem at installere og udskifte.

Samlet set er Spectrum 8W LED Kerte, C37, E27, 230V, Kold Hvid en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der kombinerer en høj lysstyrke, jævn spredning, god lyskvalitet og en attraktiv farvetemperatur i et enkelt og praktisk design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 12,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke710 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde107 mm.
Dybde37 mm.
Iframe