V-Tac 18W LED loftslampe
25 x 25cm, sort kant, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med sort kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 18W LED loftslampe er perfekt til at belyse ethvert rum med sit moderne og stilfulde design. Med en størrelse på 25 x 25 cm og en sort kant passer denne lampe godt ind i forskellige indretningstemaer.

Denne loftslampe har en effekt på 18W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere.

Med en lysstyrke på 1830 lumens sikrer denne lampe en god belysning i rummet. Den bruger en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe eller udskifte pærer.

Loftslyset er tilgængeligt i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i rummet. Det er perfekt til afslapning eller underholdning.

Med dimensionerne 250 x 250 x 65 mm er denne lampe kompakt og passer godt til mindre rum eller områder med lavt loft. Den har også IP44-klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Samlet set er V-Tac 18W LED loftslampen et fantastisk valg, når det kommer til belysning i dit hjem eller kontor. Dens stærke lysstyrke, energieffektive design og moderne æstetik gør den til en pålidelig og stilfuld løsning til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 134,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1830 lumens
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde250 mm.
Bredde250 mm.
Dybde65 mm.
MaterialeAluminium
Iframe