R-63 LED 8W E27
230V, Kold Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

R-63 LED 8W E27, 230V, Kold Hvid, Spectrum er en energieffektiv LED-pære med en effekt på 8W og en stor E27 fatning, der gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes direkte til en 230V strømkilde og har en lysstyrke på imponerende 720 lumens, hvilket giver et klart og skarpt lys til rummet. Pæren har en stor spredningsvinkel på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

En af de vigtigste egenskaber ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er af høj kvalitet og viser farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om det bruges i hjemmet, på kontoret eller i butikslokaler, vil denne LED-pære opfylde de flestes behov for et behageligt og funktionelt lys.

Kold hvid er en populær lysfarve, der giver et koldt lys med et let blåligt skær. Selvom denne kulør normalt bruges til specielle formål som i malerkabiner, akvarier eller dekorationer, kan den også anvendes i rum, hvor et mere klinisk og køligt lys ønskes. Den intense belysning fra denne LED-pære er ideel til områder, hvor et klart og skarpt lys er påkrævet.

Med dimensionerne på 99 x 63 mm passer denne LED-pære perfekt til de fleste lamper og armaturer. Den er let at montere og vil fungere problemfrit i lang tid, da LED-teknologien giver en lang levetid og lavt energiforbrug. Med R-63 LED 8W E27 kan du nyde den perfekte kombination af lyskvalitet, energieffektivitet og holdbarhed i én lille pakke.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke720 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde99 mm.
Dybde63 mm.
Iframe