System Shift
Line S Skinne Lys 8W 100° Hvid DALI

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og fleksibel belysning med System Shift Line S Skinne Lys 8W 100° Hvid DALI

Data om produktet: System Shift Line S Skinne Lys er en alsidig belysningsløsning med en effekt på 8W. Den tilsluttes nemt til en 48V forsyning, hvilket gør den ideel til forskellige indendørs miljøer.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en imponerende spredning på 100 grader, sikrer dette lys en jævn fordeling af lyset i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer et livligt og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde.

System Shift Line S Skinne Lys er DALI dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Samtidig kommer produktet med en 5 års producentgaranti, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af produktet.

Ved at anvende LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift med en forventet levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftsikre driver samt en effektiv køling bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

System Shift Line S Skinne Lys fås i en varm hvid kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner: System Shift Line S Skinne Lys har følgende dimensioner: 304 x 23 x 42 mm. Med en IP20 klassifikation er dette produkt ikke modstandsdygtigt over for vand, og det er vigtigt at anvende det i tørre indendørs miljøer.

System Shift Line S Skinne Lys kommer med en integreret lyskilde, der gør det nemt og bekvemt at installere og bruge produktet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 1.492,00

- +

  • Varm
  • DALI dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, DALI - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde304 mm.
Dybde42 mm.
Iframe