NYMPHEA
Kold Hvid 230V 115° IP54 IK04 Ø250x52 Hvid / Sort Rundt med Anhænger

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med NYMPHEA Kold Hvid 230V 115°

NYMPHEA Kold Hvid er en elegant og effektiv LED-lyskilde, der er designet til at give et kraftigt og jævnt lys i rummet. Med en effekt på 18W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er denne lampe ideel til både hjemmet og kommercielle rum.

Med en lysstyrke på hele 1250 lumens og en imponerende spredning på 115 grader, er dette produkt sikrer en jævn fordeling af lys, der oplyser hele rummet effektivt. Desuden har den en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er ideel til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære.

NYMPHEA Kold Hvid er tilgængelig i den klassiske kold hvide farve, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve bruges typisk til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller dekorative elementer, hvor det kølige lys skaber en unik effekt.

Dimensioner og funktioner

Med dimensionerne 250 x 52 mm passer NYMPHEA Kold Hvid perfekt til de fleste lampearmaturer og giver et stilfuldt udtryk. Lampen har desuden en IP54 klassifikation, hvilket betyder at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den egnet til brug i badeværelser, køkkener eller andre områder med høj luftfugtighed.

Dette produkt kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Med NYMPHEA Kold Hvid får du ikke kun en effektiv lyskilde, men også en stilfuld og funktionel belysning, der passer perfekt til moderne indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 369,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1250 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde250 mm.
Dybde52 mm.
MaterialePC
Iframe