LED 4.2W G9 230V
Varm Hvid, Premium, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED 4.2W G9 230V, Varm Hvid, Premium, Spectrum

Produktbeskrivelse:

Dette LED-lyspære med en effekt på 4.2W og en G9 fatning er den perfekte løsning til at skabe en smuk og behagelig belysning i dit hjem eller på kontoret. Med mulighed for tilslutning til en 230V forsyning er denne lyskilde nem at installere og bruge.

Lyspæren har en imponerende lysstyrke på 540 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov.

Produktet leveres med 5 års producentgaranti, og takket være LED-teknologien af højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Den varme hvide farve på lyset skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensioner på 18 mm passer denne LED-lyspære nemt ind i mindre armaturer og sikrer en effektiv og energibesparende belysning, samtidig med at den bidrager til et behageligt miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 38,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 75-77 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke540 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4.5w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG9
Dybde18 mm.
Iframe