LED 10W E27 24V AC/DC
Kold Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED 10W E27 24V AC/DC, Kold Hvid, Spectrum

Data om produktet: Denne LED pære har en effekt på 10W og passer til en E27 stor fatning. Den tilsluttes til en 24V AC/DC forsyning, hvilket gør den velegnet til mange forskellige applikationer.

Med en lysstyrke på 1100 lumens og en høj spredning på 230 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til rum, hvor en god belysning er vigtig.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og oplyst atmosfære.

Findes i: Kold hvid. Kold hvid lys giver en kold glød med et blåligt skær, hvilket kan være ideelt til visse specialiserede applikationer som malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Denne LED pære er en pålidelig og energieffektiv løsning til belysningsbehov i forskellige miljøer. Med sit kraftfulde lys og langvarige design er den et godt valg for både private og kommercielle formål.

Udover sit klare kraftfulde lys, bidrager denne pære også til energibesparelser på grund af den lave strømforbrug og lang levetid. Dette gør den ikke kun miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig på lang sigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 31,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1100 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe