LED E27 10W
24V AC/DC, Neutral Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse - LED E27 10W, 24V AC/DC, Neutral Hvid, Spectrum

LED E27 10W, 24V AC/DC, Neutral Hvid, Spectrum

Produktbeskrivelse:

LED E27 10W pæren er en effektiv lyskilde med en stor E27 fatning, der er perfekt til indendørs belysning. Med en effekt på 10W og tilslutning til en 24V strømkilde, er denne LED pære energivenlig og ideel til både private hjem og professionelle miljøer.

Med en imponerende lysstyrke på 1100 lumens og en bred spredning på 230 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lys i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der bringer farverne i omgivelserne flot og ægte frem. Dette gør pæren egnet til en lang række behov og sikrer en behagelig belysning.

Pæren fås i en neutral hvid kulør, der skaber det perfekte arbejdsmiljø. Den neutrale kulør eliminerer blå eller gule toner i lyset, hvilket resulterer i en naturlig og behagelig belysning, hvor belyste objekter ser ægte ud og farverne gengives korrekt.

LED E27 10W pæren er nem at installere og har en lang levetid, hvilket gør den til et pålideligt valg, der kræver minimal vedligeholdelse. Uanset om du ønsker en effektiv belysning derhjemme eller på arbejdspladsen, er denne LED pære et miljøvenligt og økonomisk valg med en imponerende lyskvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 31,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1100 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe