LED E27 8.5W Kold Hvid Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

8.5W med E27 stor fatning. Tilsluttes til 24V forsyning Lysstyrke på 900 lumens og en høj spredning på 230 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Detaljer om lysfarven:

Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

LED E27 8.5W Kold Hvid Spectrum er en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der er ideel til boligbelysning samt kommercielle applikationer. Med en effekt på 8.5W og E27 stor fatning, kan denne pære nemt installeres i diverse lamper og armaturer.

Med sin høje lysstyrke på 900 lumens og bred spredning på 230 grader, vil du opleve en jævn og optimal lysfordeling i rummet. Den høje lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, sikrer en naturlig belysning, der fremhæver farverne på en ægte og flot måde.

Den koldhvide lysfarve giver et klart og koldt lys med et subtilt blåligt skær. Selvom denne farvetemperatur er mindre udbredt i Skandinavien, er den velegnet til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationsformål, hvor et køligt og markant lys ønskes.

Med LED E27 8.5W Kold Hvid Spectrum får du en pålidelig og langtidsholdbar lyskilde, der både er energieffektiv og skaber en behagelig belysning i forskellige miljøer. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre kommercielle rum, vil denne LED-pære opfylde dine behov for kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 29,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke900 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe