LED 8.5W E27 24V AC/DC
Neutral Hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Dette LED-lys med en effekt på 8.5W er ideelt til brug i et bredt udvalg af belysningsapplikationer. Med en E27 stor fatning er det nemt at installere i forskellige lamper og armaturer. Det kræver en 24V AC/DC forsyning, hvilket gør det velegnet til både kommercielle og private miljøer.

Lysstyrken på 900 lumens sikrer en kraftig og effektiv belysning, mens den høje spredning på 230 grader giver en jævn fordeling af lyset uden blænding. Med en RA værdi på 80-85 opnår du en høj lyskvalitet, der giver et naturligt lys, som viser alle farverne korrekt og tydeligt.

Dette LED-lys kommer i den populære Neutral Hvid kulør, som giver et behageligt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til at fremhæve detaljer og skabe en naturlig lyssætning.

Med dette LED-lys kan du nyde en lang levetid, lavt strømforbrug og en pålidelig belysningsløsning. Uanset om du bruger det derhjemme, på kontoret eller i butikslokalet, vil dette LED-lys levere en pålidelig og behagelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 29,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 5-7 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke900 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe