LED 4,9W E27
230V, Varm hvid, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED 4,9W E27, 230V, Varm hvid, Spectrum

Produktbeskrivelse

Dette LED lys med en effekt på 4,9W og en E27 stor fatning er det perfekte valg til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med mulighed for tilslutning til en 230V forsyning er det nemt at integrere i din nuværende belysningsløsning.

Med en lysstyrke på 450 lumens og en imponerende spredning på 270 grader, sørger dette LED lys for en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, garanterer en naturlig belysning, der præcist gengiver farverne omkring dig. Dette sikrer et behageligt og realistisk lysmiljø, der opfylder de flestes behov.

LED lyset har en varm hvid kulør, der skaber en afslappende og hyggelig atmosfære i rummet. Med sit varme lys bidrager det til at skabe den perfekte stemning til afslapning eller socialt samvær.

Med dimensioner på 107 x 60 mm passer dette LED lys nemt ind i forskellige lamper og armaturer, så det kan bruges i mange forskellige rum og indretninger.

Samlet set er dette LED lys en pålidelig og energieffektiv løsning til din belysningsbehov. Med sin høje lyskvalitet, behagelige kulør og imponerende spredning er det et ideelt valg til både private og erhvervsmæssige miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 11,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke450 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4.9w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde107 mm.
Dybde60 mm.
Iframe