LED rør T8 24W
neutral hvid, 26x1500, glas, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


LED rør T8 24W, neutral hvid, 26x1500, glas, Spectrum

Data om produktet: Det 24W T8 LED rør er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af indendørs belysningsapplikationer. Med en lysstyrke på imponerende 2500 lumens og en høj spredning på 270 grader, er dette LED rør i stand til at levere en jævn og ensartet belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, er dette LED rør i stand til at gengive farver på en naturlig og ægte måde, hvilket gør det ideelt til at skabe et behageligt belysningsmiljø.

Kulør på lyset: Dette LED rør fås i en neutral hvid kulør, der bidrager til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Den neutrale kulør sikrer, at lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket resulterer i, at belyste genstande fremstår helt naturlige og farverne vises korrekt.

Dimensioner: Med en længde på 1500 mm og en diameter på 28 mm, passer dette LED rør perfekt til almindelige T8 armaturer. Det slanke og elegante design gør det nemt at integrere i forskellige belysningsinstallationer, og dimensionerne passer til de fleste standardmål for T8 rør.

Det 24W LED rør i neutral hvid kulør fra Spectrum er en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der kan bruges i forskellige rum som kontorer, butikker, skoler, og andre kommercielle eller private lokationer. Med fokus på lyskvalitet, energieffektivitet og holdbarhed er dette LED rør et ideelt valg for dem, der søger en pålidelig og kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 29,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke2500 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningT8 rør
Bredde1500 mm.
Dybde28 mm.
Iframe