System Gitter
Model S

Ny

Billigst på PriceRunner


System Gitter, Model S, Gittermodul 50x38,5x137 mm, 8W, 45 grad

Data om produktet: System Gitter er et innovativt belysningsprodukt, der leverer en imponerende lysoplevelse. Med en effekt på 8W og tilslutning til en 24V forsyning, sikrer det en energieffektiv belysning løsning. Med en lysstyrke på 400 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, opnår System Gitter en kontrolleret og præcis lysspredning.

Lyskvalitet: Produktet har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at farver vises levende og naturlige. Dette er ideelt til situationer, hvor farvegengivelse er af stor betydning. Med 5 års producentgaranti og en forventet levetid på op til 50.000 timer sikrer System Gitter pålidelig og langvarig belysning. Ved brug af LED af højeste kvalitet og en driftssikker driver, garanteres minimalt fald i lysstyrke over tid.

Kulør på lyset: System Gitter fås i varm hvid kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, der bidrager til en hyggelig stemning.

Dimensioner og specifikationer: Med dimensioner på 50 x 137 mm er System Gitter kompakt og nem at integrere i forskellige miljøer. Produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Med en integreret lyskilde er installationen nem og problemfri.

Samlet set tilbyder System Gitter en kombination af høj kvalitet, energieffektivitet og lang levetid. Med fokus på lyskvalitet og brugervenlighed er dette produkt ideelt til både private og kommercielle belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 913,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke400 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde50 mm.
Dybde137 mm.
Iframe