System Grid
Model XS Gittermodul

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

System Grid, Model XS Gittermodul, 2W, 50x38,5x34,5 mm, 45grad, justerbar 40grad er et LED gittermodul, der leverer en effekt på 2W og tilsluttes let til en 24V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en fokuseret lysstråle på 45 grader, giver dette modul et kontrolleret og præcist lys, der er ideelt til forskellige belysningsbehov.

Dette gittermodul har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer en levende og naturlig belysning, der fremhæver alle farver på en flot og livlig måde. Lyskvaliteten er så god, at den opfylder selv de mest krævende belysningsbehov, og skaber en behagelig atmosfære.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af dette gittermodul. Ved brug af LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med kun minimalt fald i lysstyrke over tid. Den professionelle og pålidelige driver samt effektiv køling bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Dette gittermodul fås i en varm hvid kulør, der skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde lysets behagelige glød.

Dimensioner: 50 x 39 mm

IP20 - Dette gittermodul er ikke modstandsdygtigt over for vand og bør anvendes indendørs. Med en integreret lyskilde er det let at installere og bruge dette gittermodul til en lang række belysningsformål.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 741,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke90 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde50 mm.
Dybde39 mm.
Iframe