System Hangit
Ophængt lys 10W, justerbar vinkel 20-45°, maksimal ophængningslængde 70 cm

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og justerbart ophængt lys til enhver situation

System Hangit er en innovativ og stilfuld løsning til belysning, der tilbyder en løsning til at skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Med en effekt på 10W leverer dette ophængte lys en imponerende lysstyrke på 650 lumens og et fokuseret lys på enten 20 eller 45 grader, alt efter dine behov. Dette sikrer et kontrolleret og behageligt lys, der er ideelt til forskellige situationer.

Det, der virkelig adskiller System Hangit fra andre belysningsmuligheder, er den ekstraordinære lyskvalitet med en imponerende RA-værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset fremhæver alle farver på en levende og naturlig måde, hvilket skaber en sprudlende og indbydende atmosfære. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller et kommercielt miljø, vil dette lys imødekomme selv de mest krævende behov.

Med en 5 års producentgaranti kan du have ro i sindet, da du ved, at dette produkt er bygget til at holde. Ved at anvende LED af højeste kvalitet sikres en lang og stabil driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en pålidelig og professionel driver samt effektiv køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

System Hangit er tilgængelig i en varm hvid kulør, der skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Med dimensioner på 375 x 55 mm passer dette elegante ophængte lys let ind i enhver indretning. Vær opmærksom på, at produktet har en IP20-klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Med et integreret lyskilde er installationen af System Hangit enkel og problemfri. Uanset om det bruges til at belyse et arbejdsområde, et udstillingsobjekt eller bare til at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme, vil dette ophængte lys imponere dig med dets kvalitet og alsidighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 910,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke650 lumens
Spredning20/45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde375 mm.
Dybde55 mm.
Iframe