System Line Model S lineært modul
50x38,5x337mm, 14W, 120 grader

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt LED-lysmodul

Dette S Lineært Modul er et højtydende og energieffektivt LED-lysprodukt, der sikrer en jævn og behagelig belysning. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 24V strømforsyning, er dette modul ideelt til mange forskellige belysningsbehov.

Imponerende lyskvalitet og lang levetid

Med en lysstyrke på 750 lumens og en imponerende RA værdi på 90-95, leverer dette modul en ekstraordinær lyskvalitet, der viser farverne på en naturlig og livlig måde. Du kan være sikker på at få et levende lys, der opfylder også de mest krævende behov.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet og en pålidelig driver sikres en lang levetid på op til 50.000 timer, uden betydeligt fald i lysstyrken. Med en god køling er dette modul designet til at yde optimalt i lang tid.

Varm og hyggelig belysning

Dette LED-lysmodul kommer i en varm hvid farvetone, der skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Den varme kulør bidrager til en hyggelig stemning, perfekt til omgivelser, hvor komfort og afslapning er i fokus.

Elegant design og praktiske detaljer

Med dimensioner på 337 x 50 mm og en IP20 klassificering er dette modul velegnet til indendørs installationer. Det integrerede lyskilde gør installationen enkel og bekvem, samtidig med at det elegante design passer smukt ind i forskellige indretningsstile.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Kombineret med dens imponerende specifikationer og holdbarhed, er dette LED-lysmodul en pålidelig og stilfuld løsning til dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 684,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke750 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde337 mm.
Dybde50 mm.
Iframe