C37 LED Kertepære E27 8W Neutral Hvid 230V, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

Effektiv belysning med C37 LED Kertepære. Denne LED kertepære har en effektivitet på 8W og passer til en E27 stor fatning. Med mulighed for tilslutning til en almindelig 230V forsyning, er det en praktisk og energibesparende løsning til hjemmet eller kontoret. Pæren har en lysstyrke på imponerende 730 lumens og en stor spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet, angivet med en RA værdi på 80-85, vil du opleve et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Dette gør pæren egnet til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning.

Kulør på lyset:

Denne C37 LED Kertepære er tilgængelig i neutral hvid. Den neutrale kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø med et lys uden blå eller gule toner, hvilket giver et naturligt udseende til belyste genstande. Ideel til kontorer, butikker eller andre steder, hvor en præcis belysning er vigtig.

Dimensioner:

Med dimensioner på 108 x 38 mm, er denne LED kertepære kompakt og nem at installere i eksisterende armaturer. Den lille størrelse kombineret med den store lysstyrke gør den velegnet til en lang række formål, fra almindelig belysning til accentbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 12,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke730 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde108 mm.
Dybde38 mm.
Iframe