Halogen 28W E27
præ-eco, klassisk, 30, Philips

sp.WOJ+13121
Ny

Billigst på PriceRunner


```html

Halogen 28W E27, præ-eco, klassisk, 30, Philips

Dette halogenpære fra Philips er en pålidelig og energieffektiv lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 28W og en E27 stor fatning, er den nem at installere og bruge i almindelige lamper og armaturer.

Med en imponerende lysstyrke på 2800 lumens, vil denne pære give dig et klart og kraftigt lys, der er ideelt til rum, hvor god belysning er vigtig. Med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at farverne i dine omgivelser vil blive naturligt og præcist gengivet. Dette skaber en behagelig atmosfære og er velegnet til en bred vifte af aktiviteter.

Den klassiske udformning af denne halogenpære gør den velegnet til mange typer indretning og lampedesigns. Den er let at skifte ud og vil give dig pålidelig belysning i lang tid.

Philips er kendt for deres høje kvalitetsprodukter, og denne halogenpære er ingen undtagelse. Med deres fokus på innovation og bæredygtighed, kan du være sikker på at dette produkt opfylder dine behov for lyskvalitet og energieffektivitet.

Uanset om du har brug for ekstra lys i stuen, køkkenet, kontoret eller andre rum, vil denne Halogen 28W E27 pære fra Philips være en pålidelig og stilfuld løsning.

```
Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 24,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke2800 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug28w
Dimensioner
FatningE27
Iframe