Halogenpære 230V/120W
E27, 33x115, (r7s)

sp.WOJ+10851
Ny

Billigst på PriceRunner


Detaljer om Halogenpære 230V/120W, E27, 33x115, (r7s)

Effektiv belysning med høj lysstyrke: Denne halogenpære har en effekt på 120W med en stor E27 fatning, hvilket giver en lysstyrke på imponerende 2220 lumens. Dette gør den ideel til områder, hvor der kræves en kraftig og effektiv belysning.

Naturligt og farverigt lys: Med en høj RA-værdi på 80-85 sikrer denne halogenpære en fremragende lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette bidrager til at skabe en behagelig og naturlig belysning i rummet, som er ideel til mange forskellige anvendelser.

Lang levetid og nem installation: Halogenpærer er kendt for deres lange levetid og pålidelighed. Denne pære er let at installere med dens E27 fatning, der passer til de fleste lamper og armaturer. Ved at tilslutte den til en 230V strømkilde kan du hurtigt nyde den kraftige belysning, den leverer.

Anvendelsesmuligheder: Med sin kraftige belysning og høje lyskvalitet er denne halogenpære velegnet til en lang række forskellige anvendelser. Den kan bruges i både private hjem, butikker, kontorer, restauranter og andre steder, hvor der kræves en pålidelig og effektiv lyskilde.

Miljøvenlig og energieffektiv: Selvom halogenpærer ikke er lige så energieffektive som LED-pærer, er de stadig en god miljøvenlig belysningsløsning. Deres lange levetid og høje lysstyrke gør dem til et godt valg for dem, der ønsker en pålidelig og kraftig belysning med en god lyskvalitet.

Samlet set er denne halogenpære en pålidelig og effektiv belysningsløsning med en kraftig lysstyrke og en høj lyskvalitet. Ideel til mange forskellige anvendelser og nem at installere i de fleste lamper og armaturer med en E27 fatning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 80,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke2220 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug120w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe