Halogen E27 80W
33x115, 230V, R7s

sp.WOJ+10875
Ny

Billigst på PriceRunner


Halogen E27 80W Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse:

Halogen E27 80W er en kraftfuld og energieffektiv lyskilde med en stor E27 fatning, der gør den nem at tilslutte til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på imponerende 1380 lumens sikrer denne halogenpære et klart og meget lysstærkt lys.

Lyskvaliteten på denne halogenpære er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farver på en naturlig og præcis måde. Dette er ideelt til at skabe en behagelig belysning i hjemmet, på kontoret eller i andre rum, hvor farvernes nøjagtige gengivelse er vigtig.

Den lange levetid på halogenpæren sikrer en pålidelig lyskilde, der kan opfylde langt de flestes behov for lys i hverdagen. Med dens klassiske R7s form og dimensioner på 33x115 mm passer den nemt ind i mange lamper og armaturer, hvilket gør den alsidig og praktisk.

Halogen E27 80W er ideel til generel belysning i hjemmet, på arbejdspladsen eller i butikslokaler, hvor et klart og behageligt lys er ønsket. Den høje lysstyrke og den gode lyskvalitet gør den egnet til både indendørs og udendørs brug, hvor farvernes præcise gengivelse er nødvendig.

Med denne halogenpære får du en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der kombinerer god lyskvalitet med en imponerende lysstyrke. Uanset om du har brug for at belyse et rum, skabe en hyggelig stemning eller arbejde under gode lysforhold, vil denne halogenpære opfylde dine behov på en pålidelig og effektiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 78,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1380 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug80w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Iframe