System Shift Basic
Spot Armatur, 50x110x170mm, 10W, 3000K, Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld spot armatur til din bolig

System Shift Basic Spot Armatur er et elegant og praktisk armatur, der giver dig mulighed for at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem. Med en effekt på 10W og tilslutning til en 48V forsyning, er denne spot armatur både energibesparende og miljøvenlig.

Armaturet har en lysstyrke på 700 lumens og en fokuseret lysvinkel på 24 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og behageligt lys i rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, vil du opleve et naturligt lys, der fremviser alle farver på en ægte og flatterende måde.

System Shift Basic Spot Armatur findes i en varm hvid kulør, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem. Det varme lys bidrager til at skabe en indbydende stemning og gør det behageligt at opholde sig i rummet.

Med dimensioner på 170 x 50 x 110 mm passer denne spot armatur perfekt ind i ethvert rum og kan nemt monteres på væggen eller loftet. Vær opmærksom på, at armaturet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

System Shift Basic Spot Armatur er desuden udstyret med en integreret lyskilde, som sikrer en lang levetid og nem vedligeholdelse af armaturet. Med denne spot armatur kan du skabe en stilfuld og funktionel belysning i dit hjem, der passer perfekt til dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 257,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde50 mm.
Bredde170 mm.
Dybde110 mm.
Iframe