SYSTEM shift smart
Hangit, nedhængt, skinne, lys, Ø40x297 (900mm kabel), 12W, 25°, hvid, CCT/Dim

sp.21729
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt nedhængt lys med SYSTEM shift smart

SYSTEM shift smart er et innovativt og moderne nedhængt lysarmatur, der kombinerer funktion og design på en elegant måde. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V strømforsyning, leverer dette armatur ikke kun imponerende lys, men er også energieffektivt.

Armaturet har en lysstyrke på 800 lumens og et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 25 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og behageligt lys. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at farver gengives levende og naturligt, hvilket er ideelt til selv de mest krævende belysningsopgaver.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette armatur. Det bruger LED af højeste kvalitet, hvilket giver en lang og pålidelig levetid på op til 50.000 timer med minimalt lysfald over tid. Den professionelle driver og effektive køling sikrer en stabil drift og lang levetid for hele produktet.

Armaturet har dimensionerne 297 x 40 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er vandtæt og bør anvendes indendørs. Med en integreret lyskilde er installationen nem og enkel.

SYSTEM shift smart er det ideelle valg til dig, der ønsker et funktionelt, energieffektivt og stilfuldt nedhængt lysarmatur med høj lyskvalitet. Det er perfekt til kontorer, butikker, restauranter eller andre rum, hvor både lyskvalitet og æstetik er vigtige.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 584,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke800 lumens
Spredning25 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde297 mm.
Dybde40 mm.
Iframe