System Lys 204mm 12W
Shift Smart-Grid S Skinne 35° Hvid CCT/Dim

sp.21739
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning med System Lys 204mm 12W

System Lys 204mm 12W er en effektiv og kraftfuld belysningsløsning, der leverer imponerende resultater. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V strømforsyning, er denne lysenhed i stand til at producere en lysstyrke på 650 lumens.

Fokuseret og kontrolleret lys

Med et fokuseret lys på 40 grader sikrer denne lysenhed en kontrolleret belysning, der er ideel til mange forskellige anvendelser. Uanset om det er i private hjem, kontorer eller butikker, giver det fokuserede lys et behageligt og funktionelt lysmiljø.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 90-95

En af de mest imponerende funktioner ved dette produkt er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer, at belysningen er levende og naturlig, samtidig med at alle farver vises flot og sprudlende. Denne lyskvalitet er ideel selv i de mest krævende situationer, hvor præcision og korrekt farvegengivelse er afgørende.

Længere levetid med LED af højeste kvalitet

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet, hvilket gør det til en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Kompakte dimensioner og integreret lyskilde

Med dimensioner på 220 x 23 x 42 mm er denne lysenhed kompakt og let at håndtere. Den integrerede lyskilde gør installationen enkel og problemfri, hvilket sparer tid og kræfter.

Garanti og beskyttelse mod vand

Produktet leveres med en solid 5 års producentgaranti, der sikrer dig en langvarig og pålidelig performance. Bemærk dog, at denne lysenhed har en IP20 klassificering og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand, så det er vigtigt at placere den i tørre og beskyttede omgivelser.

Alt i alt er System Lys 204mm 12W et kvalitetsprodukt, der leverer imponerende resultater med hensyn til lyskvalitet, levetid og funktionalitet. Med dette produkt kan du skabe et behageligt og effektivt lysmiljø i enhver indendørs setting.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 514,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke650 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde220 mm.
Dybde42 mm.
Iframe