LED Stribe 40W/5m
Neutral Hvid 1m (Rulle 5m), Uden Silikone

Ny

Billigst på PriceRunner


LED Stribe med høj lyskvalitet og lang levetid

Data om produktet: LED Striben har en effekt på 11.2W og tilsluttes til en 24V forsyning. Den har en lysstyrke på 950 lumens og en spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en RA værdi på 90-95 er lyskvaliteten ekstra høj, hvilket giver et levende og naturligt lys med flotte og sprudlende farver. Striben er også dæmpbar og kommer med 5 års producentgaranti. Med LED af høj kvalitet kan der forventes en lang og sikker driftstid op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, har produktet en lang levetid.

Kulør på lyset:

LED Striben er tilgængelig i neutral hvid. Den neutrale kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor lyset ikke indeholder blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå helt naturlige.

Dimensioner og specifikationer:

Produktet har dimensionerne 5000 x 8 mm og har en IP20 rating, hvilket betyder det ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne LED Stribe er ideel til brug i en række forskellige applikationer, hvor både høj lyskvalitet, lang levetid og dæmpningsmuligheder er vigtige faktorer. Med sin neutrale hvide kulør og jævne lysfordeling, er denne stripe perfekt til belysning af arbejdsområder, udstillingslokaler, butiksmiljøer og meget mere. Med en lang levetid og solid garanti er dette en pålidelig og praktisk løsning for både private og professionelle brugere.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 424,00

- +

  • Neutral
  • Dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke950 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug11.2w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde5000 mm.
Dybde8 mm.