Lunarix Væglampe CCT 230V IP54 Ra90 110x110x40 mm Sort, Op/Ned Lys

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Lunarix Væglampen er en stilfuld og moderne lampe, der passer perfekt til indendørs og udendørs brug. Med en elegant sort finish og et minimalistisk design tilføjer den et sofistikeret touch til ethvert rum.

Effekt: Med en effekt på 4W er Lunarix en energieffektiv løsning, der samtidig leverer en imponerende lysstyrke på 300 lumens. Det fokuserede lys med en spredningsvinkel på 45 grader sikrer en præcis og kontrolleret belysning, der fremhæver detaljer og skaber stemning.

Lyskvalitet: En af de mest imponerende funktioner ved Lunarix Væglampen er dens ekstra høje lyskvalitet med en imponerende RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lampen giver et levende og naturligt lys, der viser alle farver på deres bedste måde. Uanset om det er til indendørs belysning af kunstværker eller udendørs belysning af facader, sikrer Lunarix Væglampen et imponerende visuelt resultat.

Dimensioner: Med sine kompakte dimensioner på 110 x 40 x 100 mm passer Lunarix Væglampen let ind i enhver indretningsstil. Den diskrete størrelse gør den perfekt til at montere i både private hjem, restauranter, hoteller eller butikker.

IP54: Lunarix Væglampen er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten med en IP54 rating. Dette gør den velegnet til udendørs brug eller i rum med høj luftfugtighed som badeværelser eller køkkener.

Med en integreret lyskilde er Lunarix Væglampen nem at installere og kræver ingen ekstra pærer. Den er designet til direkte tilslutning til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Lunarix Væglampen er den perfekte kombination af stilfuldt design, imponerende lyskvalitet og holdbarhed, der gør den til et ideelt valg til enhver belysningsopgave.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 127,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde40 mm.
Bredde110 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium