Spectrum 8W Teknik lampe
IP54, IK10, 230V, Oval, 4000K neutral hvid

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den alsidige og holdbare Spectrum 8W Teknik lampe - perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med sin kompakte størrelse og kraftfulde lysudbytte er denne lampe ideel til at oplyse arbejdsområder, lagerlokaler og mere.

  • Kraftfuld belysning: Med 8W effekt og 820 lumen giver denne lampe et klart og jævnt lys, der sikrer optimal synlighed.
  • Neutral hvid farvetemperatur: 4000K belysning, som skaber et behageligt og produktivt lysmiljø.
  • Robust og holdbar: Med en IK10-klassificering er lampen modstandsdygtig overfor stærke slag og stød, hvilket gør den ideel til krævende miljøer.
  • Vejrbestandig: IP54-klassificeringen betyder, at lampen er beskyttet mod støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs installationer.
  • Nem installation: Leveres med et beslag, der gør det hurtigt og enkelt at montere lampen på vægge eller lofter.
  • Energieffektiv: Lavt strømforbrug på kun 8W sikrer besparelser på elregningen uden at gå på kompromis med lysstyrken.


Teknisk beskrivelse

Den tekniske lampe LED med 8W og IP54 godkendelse er en kraftfuld og pålidelig lyskilde, der egner sig perfekt til både private og kommercielle formål. Med en effektivitet på 820 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn belysning over et stort område.

Lyskvalitet

Lyset fra lampen har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne med en høj grad af nøjagtighed og ægthed. Den neutral hvide farve (4000K) skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket er ideelt til f.eks. kontorer, værksteder eller butikslokaler.

Dimensioner og holdbarhed

Med sine mål på 157 x 46 x 80 mm passer lampen let ind i forskellige miljøer og installationer. Den IP54 godkendelse sikrer, at lampen kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til brug i badeværelser eller udendørs.

Installation og vedligeholdelse

Lampen tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Med en integreret lyskilde har lampen desuden en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 49,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke820 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde46 mm.
Bredde157 mm.
Dybde80 mm.
MaterialePC