S-D LED Strips Forbindelse 8mm

sp.WOJ+00799
Ny

Billigst på PriceRunner


LED Strips Forbindelse 8mm

Dette LED strip forbindelse med en bredde på 8mm er designet til at give dig en flot og jævn belysning i dit hjem eller på kontoret. Med mulighed for tilslutning til en 12V strømforsyning er det nemt at integrere disse LED strips i din eksisterende belysning.

Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 er lyset, der emitteres fra disse LED strips, klart og naturtro. Farverne vises ægte og levende, hvilket gør dem velegnede til alle former for belysningsbehov. Uanset om du bruger dem til stemningsbelysning, arbejdsbelysning eller som dekorativt element, vil disse LED strips sikre en imponerende lyskvalitet.

Dæmpbar funktion: Muligheden for at dæmpe disse LED strips giver dig fuld kontrol over belysningen. Du kan nemt skabe forskellige atmosfærer baseret på dit behov og præference. Fra en hyggelig aftenbelysning til en lysere arbejdssituation, kan disse LED strips tilpasses efter behov.

Med deres 8mm bredde er disse LED strips velegnede til en række forskellige anvendelser. Du kan montere dem på vægge, lofter, møbler eller endda langs gulvlister for at skabe en unik og stilfuld belysningseffekt.

Installer dem i stuen, køkkenet, soveværelset eller på kontoret for at tilføre rummet en ekstra dimension af belysning. Deres alsidighed gør dem ideelle til både private hjem og kommercielle lokaler.

Med en lang levetid og lavt energiforbrug er disse LED strips ikke kun en bæredygtig belysningsløsning, men også en omkostningseffektiv investering på lang sigt.

Så hvis du leder efter LED strips med en høj lyskvalitet, dæmpbar funktion og nem tilslutning til din eksisterende strømforsyning, er disse LED strips med 8mm forbindelse et ideelt valg.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 6,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe