Encanta asymmetrisk 6W CCT 230V IP54 230x80x30mm sort overflade facadelampe

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld facadelampe til udendørs belysning

Dette asymmetriske facadelampe fra Encanta er en perfekt løsning til at belyse din udendørs facader eller haverum på en effektiv og stilfuld måde. Med en effekt på 6W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, leverer denne lampe en lysstyrke på 250 lumens, der sørger for at oplyse dit udendørs område på en imponerende måde.

Høj lyskvalitet og naturligt lys

Denne facadelampe garanterer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan være sikker på, at belysningen er af høj kvalitet og passer til langt de flestes behov. Med integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at skifte pærer konstant.

Robust design og vejrresistent

Facadelampen har dimensioner på 230 x 30 x 80 mm og er designet til at være en holdbar og robust løsning til udendørs belysning. Med en IP54 klassificering tåler denne lampe fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til udendørs brug året rundt.

Skab atmosfære og sikkerhed med Encanta facadelampen

Udover at tilføre et æstetisk touch til dine udendørs områder, kan denne facadelampe også bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære og øge sikkerheden omkring dit hjem. Med dens elegante sort overflade og asymmetriske design vil den sikre, at din facade får den opmærksomhed den fortjener, samtidig med at den hjælper med at oplyse omgivelserne på en stilfuld måde.

Med Encanta asymmetrisk facadelampe kan du transformere dine udendørs rum med høj kvalitetsbelysning og en holdbar løsning, der er designet til at imponere både i æstetik og ydeevne. Gør din udendørs belysning til en leg med denne praktiske og stilfulde facadelampe fra Encanta.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 75,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke250 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde230 mm.
Dybde80 mm.
MaterialePLASTIC